top of page

NEPTUNE'S DAUGHTER

Een geschikte handtas kiezen is niet evident. Een té grote... Tja, daar kan je niets in terugvinden. Te kleine? Daar geraakt niets in! Momenteel is er een nieuw fashion label van de Londense Cassandra Verity Green. Een leuk, hip, doorzichtig rugzakje, gemaakt van perspex. Haar inspiratie kwam uit de film 'Neptunes Daughter', waar er prachtige onderzeese beelden worden getoonds, vandaar het 'vissen' thema. De vissen werden enkel getoond op haar graduation show op de Central Saint Martins alumna, wat toch wel wat commotie veroorzaakte. ALs ik nog maar denk aan mijn eigen overladen handtas en wat ik er vaak nog in kan terugvinden, weet ik niet of zo'n doorzichtig tasje wel 'done' is in plaats van 'not done'.


De versie bestaat ook in handtas-model.

Te koop bij www.notjustalabel.com aan £260.

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page