top of page

CREEPY SKELETON

Het is weer de tijd van het jaar. Halloween komt steeds dichter en dichter ons land ingesijpeld. Een feestdag die vooral in Ierland, het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten en Canada gevierd wordt. Traditiegetrouw geven de bewoners wat geld en snoepjes na het horen van het welgekende liedje 'Trick or Treat'. Heel wat van onze dorpsbewoners doen hun best om griezelige heksen, spoken en stukken van (namaak) lichaamsdelen aan hun woning te hangen. Ieder jaar probeer ik origineel uit te hoek te komen, maar ik geef toe de concurrentie ligt hoog! ;-) Het volgende attribuut - 'Mr. Skeleton' - heb ik op het web teruggevonden en meteen 'geplant' in onze achtertuin. Heerlijk griezelig bij nachtval. HAPPY HALLOWEEN ! :-)

Skelet 002.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page