top of page

ALLE KLEUREN VAN DE REGENBOOG

De zoektocht naar kerstkadootjes is voor mij officieel gestart! Ieder jaar begin ik er goed op voorhand aan om het meest originele kado te vinden voor ieder familielid. Ik geef eerlijk toe dat hier veel tijd inkruipt. Van zodra ik een moment vrij heb, schuif ik achter mijn pc en begin met surfen. Aangezien er nogal wat artiestiekelingen in de familie zitten struikelde ik op volgend object: 'Color Picker Pen' van Jinsu Park. Deze pen werkt net zoals de 'eyedropper tool' van het Photoshop programma. Je scant zo eender welke kleur in van een object in je buurt, waardoor de RGB kleuren (aanwezig in de pen) door elkaar geroerd worden totdat je de exacte kleur bekomt van het voorwerp. Dat is toch echt iets cool! Een wannahavje voor mezelf eigenlijk :-) Helaas was het slechts een concept en is het nog niet op de markt beschikbaar, maar op deze site kan je wel een gelijkaaridge pen 'Scribble' pre-orderen: www.scribble.com

3B6.jpg
scribblepen.jpg
VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page