top of page

ADD YOUR FRIENDS TO THE SHOWER

Voor de social media geeks is het vaak moeilijk om even uit hun digitale wereld te stappen. Neem nu het moment dat het tijd wordt om toch maar eens onder de douche te kruipen. By by Social Friend ! Tenzij je natuurlijk één van de duurdere waterproof smartphones in je bezit hebt. :-) Een goedkopere oplossing is dit facebook profielpagina douchegordijn. Zo voel je je toch niet meer zo eenzaam. Het daartoe voorziene vak stelt je in staat om je hoofd even te laten zien. Zo lijkt het alsof dit je eigen persoonlijke profiel is. Leuke gadget voor de social geek die in jezelf schuilt of als weggeefkado :-)


Te koop bij Megagadgets.nl voor 19,95 euro (De jongeman is niet inbegrepen)

socialshowercurtain1.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page