top of page

EATING AWAY YOUR WORRIES

Je kent ze wel de mini 'zorgenpopjes' of 'no worry dolls' die in kleine zakjes zitten. Elke avond pik je er ééntje uit, vertel je je probleem en s'nachts lost dit geluksbrengertje voor jou het probleem op. Mijn mama gaf me dit vroeger toen ik een jaar of zeven was wanneer ik een nachtmerrie had. Nu bestaat er tegenwoordig een grote pop 'Sorgenfresser' van KIDDINX. Je kind kan op een stukje papier zijn of haar probleem schrijven of tekenen, stopt het in de mond van de knuffel en ritst deze toe. Dit geeft de kans aan de ouders om te achterhalen waarmee het kind zit en zo het dieper zittende probleem te achterhalen. Er bestaan verschillende modellen in aan de prijs van 29,99 euro. Meer info op sorgenfresser.com.


VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page