top of page

HASHTAGS, TWEETIES AND INECKLACE

Als ik een origineel sierraad tegenkom dan ben ik niet meer te houden. Oftewel schaf ik me het meteen aan oftewel - als de prijs tegenvalt - surf ik er dagelijks zo nog eens naartoe en dagdroom ik er stiekem van, totdat ik weer iets nieuws ben tegengekomen. :-) Zo ontdekte ik al enige tijd terug de 'iNecklace'. Zoiets zie ik mezelf nog wel rond mijn nek dragen als social media geek, maar ondertussen zijn er al verschillende andere soorten op de markt als de 'hashtag', de 'tweet' of 'instagram' halsketting. Misschien moet ik ze me allemaal eens een keer aanschaffen. :-)


Prijs 'iNecklace': $75 via adafruit.com

Prijs 'hashtag': varieert tussen de 10 - 70 euro, al dan niet gepersonaliseerd

Prijs 'instagram': varieert tussen de 10 - 20 euro


Halskettingen.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page