top of page

I'M A BARBIE GIRL, LIFE IN PLASTIC

Ik geef toe... Ik was vroeger een echt 'Barbie-meisje'. Het is te zeggen, ik speelde supergraag met mijn Barbie poppen. Zo heb ik een collectie opgebouwd van wel 60 poppen. Barbie's en Ken's in alle mogelijke outfits. Ondertussen zijn al die kledingstukken door elkaar gerommeld aangezien ik alles aan mijn dochter heb doorgegeven. Gelukkig heeft zij er ook zoveel plezier aan als ik ooit gehad heb. Mocht je het geluk niet hebben met zo'n dochter (of zoon?), dan kan je misschien wel wat ideeën opdoen bij de ontwerpster Margaux Lange. Zij maakt van barbie - en Ken-gezichten unieke juwelen. Echter, verschiet niet van het prijskaartje dat loopt tot zo'n bijna 1500 euro! Misschien toch zelf eens uitproberen?

barbie-ken-jewelry-13.jpg
barbie-ken-jewelry-02.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page