top of page

HUNTING WITH HIGH HEELS

Het gekende Engelse 'Hunter' merk komt meer en meer in opmars in België. Hoewel het in de UK en in de States al ver een 'habit' is, zie je toch al iets vaker dames met originele hunterboots rondlopen in het straatbeeld. Je zal denken... 'Wie draagt er nu in godsnaam regenlaarzen als fashionwear?' Echter, wanneer je de laarzen ziet, zal je je mening grondig herzien. Ze ogen niet alleen mooi, maar zitten heerlijk en zijn bovendien stevig! Zelf heb ik me zo'n paar boots aangeschaft op aanraden van een 'fashionista' ex-buurvrouw - ja, Eva D. , ik heb het over jou ;-) - zo'n 3 jaar geleden (Yeps, al zo lang!). Ik lachte er eerst nog om dat dit nogal 'raar' is om zo te dragen op straat, los van het werken in de tuin of te wandelen in het bos. Maar na een bezoekje aan Londen en New York ben ik overtuigd! Voor diegenen die het toch liever wat extra 'fashion look' willen geven, bestaan er ook onderstaande high heel boots met stevige staphak. Zelf zou ik ze ook zo meteen aanschaffen, maar vrees dat ik er voorlopig al wat genoeg in mijn dressing heb steken. :-)

Te koop online bij www.hunterboots.com voor £260 (bruin/groen, zwart/zilver en beige/geel)

20140820011312ORG_KGN_AW14_WFP1007LEA_product.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page