top of page

LOVE YOUR STORAGE BOXES

Ik heb me al suf gezocht naar degelijke opbergdozen voor de alledaagse spulletjes die niet alleen handig zijn, maar ook mooi 'designy' ogen. :-) Zo kwam ik onderstaande houten 'kratjes' van Gisa Wilkens tegen die je visueel bedriegen. Het lijkt alsof er zich een mini theaterspel afspeelt in stilte waar mensen verdiept zitten in hun activiteiten. Het toont je dan ook meteen aan waarvoor de opbergdoos dient. Zo heb je het meisje in de badkamer voor de wattenstaafjes, de verpleegster in het medicijnenkastje, het versieren van de kerstboom (kerstdecoratie), ... allemaal zeer netjes langs buiten, echter wat je er binnenin stopt is privé. :-)


www.gisawilkens.de

d856ce2d5a34a5f5417280b72260fe9a.jpg
Opbergdoos pillen.jpg
Opbergdoos naaien.jpg
opbergdoos badkamer.jpg
opbergdoos kerstballen.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page