top of page

DON'T BREAK A LEG LITTLE GIRL

Of het nu te ver gaat of niet, in de US is het een echte rage dat kleine meisjes rondlopen met hoge hakken. De ouders vinden het een must have item voor hun dochters. Denk maar aan Suri Cruise die ervan houdt om net zoals haar mama hakjes te dragen. Zelfs voor baby's bestaan er al dergelijke modelletjes op de markt van het merk 'Heelarious', weliswaar niet de bedoeling om mee te stappen. :-) Het blijkt dat deze 'high heel shoes' niet tot bij ons overwaaien of misschien 'nog' niet. Ondertussen bestaan er al vele gekende merken die reeds een pump op kindermaat hebben gelanceerd: Tom Ford, Steve Madden, Michael Kors, ...

heelarious_baby_high_heels(1).jpg
Steve madden Zwart.jpg
Katie-Holmes-And-Tom-Crui-010.jpg

White shoe.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page