top of page

CAR FLAVOURS

Meerijden in een frisse wagen vind ik belangrijk. Ondertussen bestaan er reeds ontelbare soorten geuren en kleuren in allerlei vormen om op te hangen in je wagen. Denk maar aan de welgekende dennenboompjes die je in elk tankstation kan terugvinden. Persoonlijk vind ik deze laatste té fel ruiken en minder origineel. Na wat surfen kwam ik de 'Florame USB Diffuser' tegen. Aangezien ik me onlangs een nieuwe wagen heb aangeschaft wilde ik de 'geurende nieuwigheid' wat doen vervagen met een frisse, welriekende gadget. Yeps, de deze is het dus geworden! Met etherische olieën kan je dit USB hebbedingetje opvullen in een kleine flacon en stoppen in de USB poort van je wagen. Om de zoveel tijd puft hij een wolkje met jouw favoriete geur uit. Voor 19,99 euro kan je je er ééntje aanschaffen bij Sebio.be. Mocht je geen USB hebben in je auto, dan kan je ook als alternatief de wagenverstuiver van 'Biover' in de sigarenaansteker stoppen. Deze is online te koop bij Collishop voor 13,95 euro.


Florame 002.jpg
Florame.jpg
asset-1000191256.jpg
asset-1000191257.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page