top of page

DIY BADZOUT

Tijdens de vakantie is het steeds zoeken naar creatieve bezigheden met de kids. Toen kwam ik op het idee om badzout met verse bloemen en kruiden te maken. Zo vertoeven de kinderen met mooi weer in de tuin op zoek naar heerlijk geurende kruiden en laat je ze deze één voor één ontdekken. Resultaat: rozengeur badzout, munt- en lavendel badzout. Eenvoudig om te maken en superveel fun met de kids! NOTA: Aangeraden om geen al te nette kleding te dragen. :-)


Hieronder de ingrediënten:


225g Bloem 113g Citroenzuur 113g Maïzena 113g Zout 1 theelepel Water 2 theelepels essentiële oliën 2 theelepel olijfolie Kleurstof

Zelf gebruikte ik verse kruiden (lavendel en munt) en bloemblaadjes (rozen)

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page