top of page

HANDBAGS ARE A GIRLS BEST FRIEND

Zonder handtas - en dan vooral een grote - kan ik niet verder. Ok, ik geef toe hoe 'groter' het model, hoe minder snel ik er iets in terugvind. Dan spreek ik vooral over mijn autosleutels die steeds ergens bedolven liggen onder andere rotzooi waarvan ik - sadly - geen

afscheid kan nemen.


Mijn probleem werd opgelost toen ik onlangs een vernuftig klein rond dingetje spotte dat meteen oplichte bij aanraking toen ik er zacht mijn vinger oplegde. Ik begreep eerst niet goed waarvoor het diende, maar bij nader bekijken bleek het een handig handtas lampje te zijn. Uiteraard kon ik het niet laten om het meteen uit te testen. Supercool! Het werkt en ik kan zo veel sneller iets terugvinden in mijn overvolle handtas. (Prijs: 24,90 euro bij http://www.handtaschenlicht.com)


Meer info over hoe het werkt:

soi_handtaschenbeleuchtung_05.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page