top of page

INCOGNITO OR NOT?

Een winterjas vind ik persoonlijk één van de belangrijkste must haves in een kleerkast. Niet alleen moet hij heerlijk comfy én warm zijn, maar toch ook mooi ogen. Bij het afschuimen van het Net kwam ik terecht op hét model waar ik naar op zoek ben. Verschillende kleuren en diktes en zelfs assortie voor man én kinderen. Speciaal aan deze jas zijn de ingebouwde oogkijkers die in de kap vastgehecht zitten én bovendien vervangbaar zijn. Je ritst eenvoudig de kap toe over je hoofd en je zit lekker warm. Hoewel ik de jas dolgraag wens te kopen, vind ik het prijskaartje helaas toch wat te hoog. Zeker als het om een kinderjas gaat wat ze vaak maar één of soms twee jaar kunnen dragen. Graag wil ik hem toch eens testen op gebied van zicht en gehoor. Voor wie hem toch gaat aankopen => Geef me zeker feedback!


http://www.ai-storm.com/: 313 euro - 634,50 euro (dames/heren) - +/- 250 euro (kids)


piumino-light-gcw211.jpg
piumino-light-gcm210.jpg
piumino-light-gcg110.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page