top of page

UNICORNS AND RAINBOWS

Het is weer een nieuwe hype: de eenhoorn of 'unicorn'. Vele jonge meiden verzamelen er alles van. Van postkaartjes, stickers tot heuse kledingstukken of accessoires. In de hippe winkelwandelstraat van Camden Town in Londen heb je een leuk winkeltje 'Irregular choice'. Wanneer je hier binnenstapt kom je de meest hilarische en gedurfde schoenen tegen dat je je maar kan inbeelden. Of je nu een ballerina bent, een kaboutervriend of eenhoorn-fan... je vindt het er zeker terug! Zo heb ik er me zelf enige tijd geleden een paar pumps aangekocht met schattige 'mon chichi' sleutelhangertjes aan. Ok,ik geef toe, ik heb ze slechts éénmaal gedragen... en dan nog wel op de theaterplanken. Toch blijft het een mooi verzamelpronkstuk (waarvan de dochter ondertussen de 'mon chichi's' heeft afgeprutst). :-)


www.irregularchoice.com

8964d5ca265b041b8ece7ce7f79b6669 (2).jpg
6487-1-xl.png
6597-1-xl.png

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page