top of page

PIN ME INTO THE WALL

Ken je ze nog, die leuke pinnetjes waar je je gezicht of je hand in kan schuiven? Ik herinner me nog dat ik daar vroeger de meest onnozele snoeten in trok. ;-) Vanaf nu bestaat er een XL versie van en ditmaal om al je dingen in op te bergen. Het werd initieel gemaakt voor kinderen waar ze al hun speelgoed, boeken en knuffels in kwijt kunnen. Op deze manier ruimen kinderen met plezier op een speelse manier op. Er bestaan verschillende variaties en 4 kleuren in. Een mini én bovendien goedkopere versie is er ook om aan de muur te bevestigen.


http://www.pin-pres.com

2525 euro voor de XL versie en 780 euro voor de mini versie

PIN_PRES1.jpg
pin_pres3.jpg
PinPres_wooden_3web.jpg
Pin_Pres_Mini_Home.jpg

VOLG MIJ

  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page